Matthew Kennyさんの新しいデザート本発売されましたね。アマゾンで先行予約していたら先週届きました☆ 彼のレシピ、何を作っても美味しいんです。Everyday Dessertというタイトルだけに、ホーミーで気軽に作れそうな物がかなりありました。
Mattewさんと言えば、10月11〜17日にシンガポールのFour Season Hotelでローフードのクッキングクラスを開かれますよ。たったの時差1時間で彼のシグネチャーディッシュが体験できるチャンス。Moreインフォはホテルのサイトへどうぞ。
イベントが開催される1週間前になるとメニューもはっきりするそうです。今の所出ている情報はこんな感じです。
クッキングデモ、ブックサイン、カクテルが付いて15,000円。
クッキングデモなしのランチビュッフェは3000円から。
Lunch & Dinner will be served à la Carte daily throughout the promotion
period. Prices start at S$ 18for appetizers, S$ 30 for mains and S$ 15 for desserts.
Lunch Set Menu for a buffet is at S$48++ with a choice from the 8 starters,
2 main course and 8 desserts.
Dinner Set Menu is at S$98 for a 5-course meal, with a choice from 2
starters, 1main course and 2 desserts.
EVENT
Cooking Demo is priced at S$150 per person and starts at 4:00 pm and ends
at 6:00pm. Note, each day the Demo will have different dishes.
Cooking Demo/Cocktails with Chef and book signing/ Dinner is priced at S
$240per person. Cocktails are from 6:00 pm to 7:00 pm. Dinner starts at
7:00 pm.
Dinner tasting menu will be served.
Cooking Demo & Cocktails/ Book signing with Chef as follows:
Monday, October 11, 2010
Tuesday, October 12, 2010
Thursday, October 14, 2010
Friday, October 15, 2010
We don’t have the final details regarding the menu etc for this event, which
Chef will finalize a week before the event only. However we will be able to
give you more details closer to the event in the first week of October.
http://food.blogmura.com/rawfood/ ローフードのランキングに参加しています、クリックよろしくお願いします。
No comments:
Post a Comment